dissabte, 19 de novembre del 2011

Denia

Des del port de Denia:
Després de passar la primera nit a mar i anar controlant els mercants que es creuaven en el nostre rumb, hem parat a esmorzar a "Les Columbretes" - les coneixeu?



Un paratge natural que es digne de veure i contemplar. No hi ha cap dubte.
Aleshores hem continuat fent sud per anar guanyant milles aprofitant el vent que inflava les veles.
No pensàvem entrar a port, però amb la negror de la nit, la pluja i les il·lumunacions de les descàrregues elèctriques finalment hem decidit entrar al port de Denia.
Després de tot, ens ha anat perfecte per dormir ben plans!!



2 comentaris:

  1. Hola grande Miccoa pone un mapa, esta ves soi io che te do un secreito informatico,anche se soi seguro che ia la Marghe lo savia.
    Buen Viento e quando Passa para Tarifa saludame Massimo, lo que vive sul catamarano drappo Allemand.

    La forma más fácil de capturar una pantalla (la carta de Maxsea par ex) es pulsar la tecla Imprimir (Stamp ?) pantalla (capturar la pantalla completa) o Alt-Stamp (capturar la ventana activa), abrir un documento, WordPad, Word u otro procesador de texto y pulsar Ctrl-V o Editar-> Pegar (Incolla ?) para pegar la pantalla a la página. Puede pegar varias imágenes en secuencia. Cuando termine, guarde el documento.

    ResponElimina
  2. Amb una mica de retard en la lectura, veig que vau passar per prop de casa... Les Columbretes és un lloc per quedar-se una bona temporada!

    ResponElimina