divendres, 11 d’octubre del 2013

Conversant

Conversant amb altres navegants explores una petita part de les seves vides, la seva manera de pensar, de compartir, de gaudir el dia a dia, de com apreciar els petits plaers, saber com afrontar les dificultats d'una vida diferent a l'anterior, de prendre's les coses amb calma, de saber escoltar, compartir, ...    


Generalment un dels temes de conversa és d'on venim, cap on ens dirigim, els materials útils, les pàgines interessant, les rutes, els mapes i les guies que es poden compartir. Però sempre hi ha persones que sorprenen amb temes tan interessants  com divertits d'escoltar.

La vida a dins la Marina d'aquesta ciutat portuària de Puerto la Cruz de 1.200.000 habitants fa que coneixis a poc a poc a cada una de les embarcacions.
Imagineu-vos: en tan sols dos carrers i tres pantalans passem la major part del temps d'aquests dies.
Excepte quan sortim al centre on hi anem amb taxi, o bé quan anem a "Plaza Mayor" que hi podem anar amb el "dingui", navegant pels canals, molt semblant a tota la zona dels canals Sta Margarida d' Empuriabrava.
Aquesta zona és la que jo anomeno la zona "dòlar", mentre que a la del centre de la ciutat li dic la zona "bolívar":


Molt fàcil d'entendre, ja us explicaré en la propera entrada un xic sobre els preus del mercat i el canvi de moneda en el mercat negre.


Que passeu un bon cap de setmana.
Salut!


I fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada