diumenge, 27 de novembre del 2011

Almería

Hola,
com podeu veure en la "Posició del Miccoa" estem amarrats al port d'Almería. Aquesta no era la nostra intenció inicial, però després de passar la nit a mar, amb ràfegues de vent de 30 nusos, amb onades que s'encrespaven per la popa, amb les veles rissades, vetllant en tot moment pel vaixell i escoltar per l'emissora a primeres hores de la matinada: "aviso amarillo de viento  para las próximas horas en la zona de Almeria  y en la zona del Mar de Alborán tormentas con vientos de F6-F7 de Noreste..." vam decidir que havent passat Cabo de Gata entraríem cap a port. Així estaríem resguardats i reemprendríem el rumb més endavant.
Cal saber prendre decisions i no tenir pressa. Per això tenim el nostre capità que està alerta en tot moment.
Ara podem aprofitar la connexió wifi i enviar els deures del Boris, perquè s'acaba el termini d'aquest primer trimestre del curs i no ens podem encantar massa si ho volem tenir tot enllestit a l'hora.



Abans de marxar de  Cartagena vam parlar amb el capità del Bizcaya, un veler que va sortir  de port un xic més tard que nosaltres i que possiblement ens tornarem a trobar en alguna recalada, perquè sembla que portem les mateixes intencions de creuar l'Atlàntic.
Aquí hi ha pocs velers i cap que estigui de viatge com nosaltres i ens pugui acompanyar en algun tram de la nostra travessa. Esperem trobar-ne algun per compartir i navegar junts. Un xic de compania també s'agraeix, és clar!

Volem posar-vos un petit  i divertit contrast de les embarcacions que ens anem trobant i que ens capten l'atenció, tot i que no sempre som a temps de fotografiar-ho tot com va passar amb un submarí, aquí en teniu algunes.
El Gunilla, que pel seu proper destí sera al port de Málaga:



El Martín Posadillo,un buc de transport lleuger que va participar en el replegament de les tropes de Kosovo:



L'Anna Bella, un buc petroler de 198 mts d'eslora i 26 mts de mànega:



Un vaixell-escola per a estudis del mar:

 

Velers RC teledirigits per ràdiocontrol fent una regata:




El patruller Infanta Elena, que aquest passat estiu va participar en l'operació naval de lluita contra la  piratería en la zona marítima de Somalia.  
                                                                                              


I les embarcacions de vela lleugera entrenant-se per a les regates:


Fins la propera que sera a ...






5 comentaris:

  1. Grande Miccoa, saludos e a Almeria, attencion con la couriente, te gasta mas l' electricida qu' el puerto!!
    Ve siguo siempre.
    Mario Fa Anna Gaia e Nuvola.

    ResponElimina
  2. som nous en aixó d'escriure comentaris, pero esperem que tot us vagi be en aquesta intrèpida aventura de "pirates". Una forta abraçada i força per poder continuar donant-nos enveja amb aquesta increible empresa. Sort i bons vents

    Manolo, César i David

    ResponElimina
  3. Miccoa ve envio un sitio que seguro que ve interessa, en frances:
    http://sailrover.pagesperso-orange.fr/favorite.htm

    Saludos e besos.

    Mario

    ResponElimina
  4. Hola sailors. Sembla que la baixa ja s'allunya cap a la mediterrànea.

    Aquí http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fswaveur.html podeu veure previsions de vent per l'Atlàntic, Àfrica i Sudamèrica. Busca TopKarten (esquerra) i Wellen Wind. També mira GFS i Animator-Panel i tria el que vols veure. Podeu contrastar amb Ugrib.

    Quina enveja de fotos amb la boira que tenim aquí. En fín...el cata ha d'esperar.

    Martins

    ResponElimina
  5. holaaaa, som la tripulació de pepomar! jo l'elena he estat parlan amb la laia! i m'ha dunat la vostra adreça. Està molt bé això de que aneu penjan fotus i esplicant-ho tot! Quina enveja! Esperem que tot us vagi moltbé, i també esperem que un dia o altre també puguem fer aquesta travesía tan fascinant. Records desde Barcelona. Gaudiu molt. Petons

    ResponElimina