dimecres, 28 de març del 2012

Bekerly Point- Antigua

Hola!
 
Quina casualitat que nosaltres escollirem precisament Antigua com a primer destí d'entrada al Carib.







Doncs per la seva ubicació estratègica, en el cor de les principals rutes marítimes entre Europa, li fou merescut el títol de la "Porta d'Entrada al Carib".


Jo em preguntava perquè aquesta foto apareixia a quasi totes les revistes que fullejava.
Doncs bé... ja he trobat la resposta: és la que fou la dàrsena.
Antigua va tenir una gran importància en les batalles navals d'Anglaterra a “Les Antilles Menors”, a principis del segle XVIII, i encara va tenir major rellevància quan el cèlebre heroi naval britànic, l'almirall Horacio Nelson va prendre control de l'illa l'any 1784. Avui dia el seu llegat viu en el National Park Nelson's Dockyard.
Van fer una bona pensada i una molt bona feina restaurant quasi completament la major part de les edificacions de la drassana i moltes de les cases del segle XVIII construïdes en vessant de la muntanya. - S'ha de veure!!!

Realment em puc dcreure que sigui un lloc atractiu pels turistes!!!














En el petit turonet anomenat Shirley Heighs es poden veure les illes de Guadalupe i també la de Montserrat. A més a més els diumenges per la tardes celebra la festa més animada d'Antigua, amb tambors, música en directe, pinya colada, barbacoa,... entre altres. Això sí, res a veure amb els horaris que fem a la Península, perquè a les 21.30 s'acaba tot el soroll i la gent torna cap a casa.

A nosaltres ens han dit que des d'aquest punt es pot veure en la posta de sol el “rayo verde”. Esperem que faci un dia clar i sense cap núvol per pujar-hi altra vegada:




Mentrestant continuarem en aquest fondeig que sembla que ens tingui reservada una de les més de 300 platges que es poden trobar a Antigua:





Tot i que ja no queden moltes reserves fresques en el rebost i per aquesta zona es troben pocs queviures i a més a més a uns preus força cars, anem posat imaginació:





1 comentari:

  1. Que guapos que esteu!
    Serà que el Caribe sienta bien!
    Digueu quan fem un skype, o xat!

    Have a nice day! like all the other days!!
    MUA

    ResponElimina