dissabte, 11 de gener del 2014

de mar a lagoon

Hola!

Tot i que el Carib te fama de ser un lloc força car per venir a passar unes vacances, val a dir que hi ha una companyia de ferris que ofereix desplaçaments entre illes a uns preus molt assequibles.
Aquí teniu la seva pàgina web per si li voleu fer una ullada.
www.jeansforfreedom.com/

Del fondeig de Reduit Beach i una mica cansats de les motos d'aigua que passaven entre els vaixells ancorats, ara estem amarrats en aquest dock del lagoon per fer una revisió del vaixell, entre altres coses.
Trobaré a falta el paisatge, cada dia diferent, de la caiguda del sol:


Però aprofitarem els avantatges de poder treballar amb el veler:


Ahir ens vam acomiadar d'una amics que avui surten amb altres 39 vaixells a fer la volta al mon: ARCworld2014. I avui els anem anat a fer unes fotos.
Se'm posa la pell de gallina només de pensar amb totes les aventures que viuran durant els 15 mesos.
Entre ells hi ha un Hallberg Rassy 53  "Lluiton" amb tres catalans de tripulació:



Amb en Xavi d'armador:


-que la sort us acompanyi!
I un Grand Soleil 50 "Andromeda" amb tres espanyols a bord:





Jorge, Daniel, Alejandro, “besos y mucha suerte”

I tot fixant-me en els vaixells i els seus tripulants, he trobat una parella molt simpàtica i m'imagino que amb molts d'experiència, ens hem saludat i m'he quedat amb el seu somriure i la seva cara de felicitat.


Anava comptant el nombre de tripulants per embarcació, ja m'imaginava els torns de les guàrdies, les hores de son, el so del vent, les onades saltant per coberta, les línies de vida, l'olor d'un plat calent, l'escalfor del sol, la humitat de la sal, els peixos voladors jugant, el so del carret de pesca, els dofins que salten per proa, les gotes de pluja que endolceixen la cara, la creu del sud, la veu de l'emissora donant el resum de la meteo, ... en fi tota una emoció que em posa la pell de gallina per fora i per dins.
I... ja són rumb a Panamà.


-A tots i totes, molta sort!!
-Us seguirem a la web.
http://www.worldcruising.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada