dijous, 21 de març del 2013

de Samaná a Las Terrenas


Hola!


Deixem la marina de puerto bahía i tornem al fondeig de Sta Bárbara de Samaná.
Si ahir ho vam fer per aigua abans d'ahir ho vam fer per terra; per un camí que voreja la costa. Un camí que ofereix unes vistes espectaculars, que junt amb les notes de colors que hi posen les papallones i el so de les aus que sobrevolen la vegetació et fan caminar a poc a poc per no perdre els petits detalls:




Convidats per l'Antuan fem una excursió cap a Las Terrenas, un lloc força visitat per les seves platges, platges que es dibuixen en el relleu de la costa nord i que entre esculleres, sorra fina, aigües transparents, cocoters i el verd de la vegetació que arrela prop de l'aigua fan que la gent que visiti aquest paratge es senti tant complagut que alguns decideixin passar-hi llargues estades.
A veure si amb aquestes fotografies us en podeu fer una petita idea:


Aquesta vegada el Boris s'ha guanyat una classe de kitesurf amb un bon professional com és l'Antuan i així que s'aixeca un xic el vent comença la lliçó:


Em sembla que no serà la darrera vegada que ho practiqui:


I després s'hi posa l'Antuan amb el seu estil.
-Ja et vindrem a buscar unes platges més enllà!:


Com a molts llocs que hem visitat ens hauria agradat estar-hi més temps, tant per poder visitar més racons com per conèixer més de la vida i el tarannà dels seus habitants.
Però hem decidit que ja és hora de posar rumb a Puerto Rico i si tot va bé d'aquí poc enllestirem els tràmits burocràtics per donar la sortida i navegar cap a l'est.

El temps passa, tot i que els dies sembla que s'allarguin.
Els núvols s'escampen, tot i que no porten pluges fortes.
La música s'escolta, tot i que més suau que la nit passada.
Els ulls se'm tanquen, tot i que demà ve una llarga jornada.
Bon dia o bona nit i fins la propera entrada.
B-J-M




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada