dimarts, 17 d’abril del 2012

Grand Case- Sant Martin

Hola,
si en aquestes illes els turistes tenim prohibit pescar ... el Boris no es pot estar d'agafar una d'aquestes estrelles de mar per poder-la observar:


Ja hem intentat fer alguna foto a les tortugues que sovint neden prop del vaixell, però ràpidament s'esfonsen.

Tot i que el paisatge de mar sovint ofereix els mateixos colors val a dir que la presència del núvols és molt distreta:



i de vegades fins i tot ens dóna feina:






Des d'aquest fondeig hem pogut solventar la reparació de la nevera i  també trobar el recanvi del ventildor del compartiment del motor:



I  he tingut el plaer de trobar-nos amb altres vaixells espanyols amb els que hem compartit algun àpat:





Enllestida la feina hem anat amb l'Assumpta i el Manel cap a Grand Case a buscar un fondeig més tranquil:







I a gaudir de la seva companyia.

Que tingueu una bona setmana:



 
miccoasail@gmail.com



2 comentaris:

  1. Les fotos són fantàstiques "comme d'habitude". No he pogut fotografiar tortugues, però sí que s'ha deixat fotografiar una sirena ;)

    Em pregunto si els catamarans que es veuen fondejats també han travessat l'Atlàntic. Per allò de que els multicasc són més traïdors.

    Per aquí per fí vam tenir episodis de pluja i neu. De fet ara han tancat les pistes i han finalitzat les curses d'esquí de muntanya just quan hi ha més neu. Les reserves d'aigüa han augmentat un 20% i el perill de sequera s'allunya. Respecte al país tot més o menys igual: retallades per aquí, metre el rei es fractura la cadera caçant elefants a Àfrica per allà, Argentina nacionalitza YPF i Repsol és queda amb un pam de nas, la resta de grans empreses amb inversions allà tremolen, en fí... heu triat un bon any per marxar d'excedència i desconectar.

    Nosaltres vam fer un fructífer viatge per terres faraòniques. La capital, amb 25 millions d'habitants, és un caos als ulls dels dels privilegiats del primer món. Ves per on! els faraons tenien com a fí principal mantenir l'ordre rescpecte el caos i garantir-lo eternament. Sobta com havia evolucionat aquella civilització fa 4.000 anys quan aquí encara estavem al neolític.

    Vaig haver de treure molt suc de l'àrab que vaig estudiar fa dos anys, i de les tècniques de negociació i regateig durant tot el viatge. Però coneixent-me ja imaginareu que aixó no costa gaire.

    Ara hi ha molt pocs turistes/viatgers, la qual cosa és tradueix en un privelegi alhora de visitar els highlights del país.

    Una abraçada fortíssima!!!

    ResponElimina
  2. Us escric i us comento per tots costats!! ja veig que les coses van be! i que aquesta naturalesa es increïble! Tant que m'he posat l'estrella del de'n Boris a la pantalla del mòbil!!! :) I la foto de la "sirena" com diu el Jordi també m'he la he guardat, perquè no m'hagi de connectar a la pàgina web per veure-la!
    Us enviem molts petons de tots per tots! I molta salut, que per aquí en tenim!(de moment el seny ja no em fa mal... jaja)
    Una forta abraçada i estic pendent per fer un SKYPE i veure el vostre moreno caribenyo!

    MUÀ!!!!

    ResponElimina