Hola!
Des del fondeig de Nassau:
el Boris prepara les seves eines
de pesca i es fa nous esquers per a les properes navegacions:
A veure quin dia ens porta una
llagosta?!:
També ens distreu amb els seus
trucs i jocs d'atzar:
Tot pensant que d'aquí poc ja
farem ruta cap a Exumas, decicim apropar-nos amb el “dingui”
a Paradise Island:
Com si tinguéssim el vaixell o
el iot amarrat a la marina:
I entrem veure les
instal·lacions de l'hotel Atlantis.
A primer cos d'ull impacta tanta
riquesa quan a l'altre costat del pont la gent i la vida de Nassau ens mostren l'altra costat de la moneda.
Un complexe per a molts turistes,
on la decoració artificial i natural fan obrir els ulls des dels més
petits als més grans:
Llacs, estuaris, aquaris, esculls
de corall, túnels, coves, entre altres, ofereixen un gran espectacle:
N'hi ha per a tots els gustos i
per a totes hores.
Després de sentir tantes olors
... ens ve la gana.
Però al vaixell, per sort, ja
tenim la massa preparada. O sigui que ens estalviarem uns quants
“calerons” si mengem a casa. Amb senzillesa però amb bons ingredients:
I encara que siguem lluny de
vosaltres, us volem desitjar de tot cor que tingueu un Bon Any:
Salut i fins aviat,
Boris, Jordi, Marga
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada